Наталія Могилевська на початку повношастабної війни стала мамою одразу двох прекрасних дівчаток, які втратили батьків.

Тепер, 49-річна співачка набула сімейного щастя у вигляді дітей та коханого чоловіка. Спочатку вона приховувала створення сім'ї, але зараз із задоволенням ділиться тонкощами та нюансами. Наприклад, вона поділилася тим, що таки по-різному ставиться до двох дочок і по-різному їх виховує.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот YouTube-відео

Тепер на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являється контент, пов’язаний з вихованням дочок та сімейними буднями. Свого коханого Валентина вона все ще не показує, хоча чоловік вже також встиг засвітитися на кадрах.

Публіка не може натішитися тому, як Наталія сильно любить своїх спадкоємиць та як намагається проявити цю любов. Але у своєму свіжому інтерв’ю артистка зізналася, що все ж таки ставиться до дівчат по-різному. А все тому, що в них різні потреби через велику різницю у віці.

"Фізично більше уваги потребує молодша, і їй потрібно дуже багато організувати. Їй потрібна допомога, тому що вона не ходила, не говорила, не їла сама, – вразила зізнанням Наталія. – А що стосується психологічної роботи, то її дуже багато потребує старша донька, бо це про все – про всесвіт, про ставлення до життя, про повагу до дорослих".

Популярні новини зараз

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Неприємності розпочнуться одразу під під'їздом: які документи у вас можуть перевірити під час війни

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Окрім того, ще на початку Наталія Могилевська зізналася, що прийняла рішення про процес усиновлення, коли побачила маленьку Софію. Вона до неї одразу прив’язалася, а пізніше дізналася, що в дівчинки є сестра. Довго не думаючи, вона зізналася собі про готовність забрати старшу, адже не хотіла розлучати сестер.

Читайте також:

Наталія Могилевська шокувала тим, якою була до популярності: "Спочатку подумала, що Мадонна".

"Мне очень хотелось им помочь": Наталья Могилевская раскрыла подробности о своих тайных детях.

Сразу двое деток: Наталья Могилевская призналась, что наконец-то стала мамой.