Виявляється, нашу особистість розкрити може не лише знак Зодіаку, натальна карта, матриця долі, гороскоп друїдів або знак східного гороскопу.

Окремо місце займе і давньоєгипетська міфологія, згідно з якою кожен з нас, виходячи з нашої дати народження, має свого покровителя. Який у вас? Читайте нижче.

Гороскоп, зображення: Pinterest

Знак Нілу

Дати: 1-7 січня, 19-28 червня, 1-7 вересня, 18-26 листопада

Ніл, священна річка Єгипту, символізує початок та мир. Люди, народжені під цим знаком, – природжені дипломати. Вони прагнуть спокою і гармонії, уникають конфліктів і віддають перевагу компромісам. Але за їх миролюбним характером ховається глибинна енергія, яка може виявитися несподівано, особливо у кризових ситуаціях. Ці люди вміють спостерігати та діяти продумано, що робить їх добрими стратегами.

Амон-Ра

Дати: 8-21 січня, 1-11 лютого

Популярні новини зараз

Догляд за полуницею у вересні: правила поливу, обробки та підживлення

Лесю Нікітюк знайшли в кущах в рідному місті: "Гусінь мене не з'їсть"

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Амон-Ра - верховний бог сонця та захисник усіх живих істот. Люди цього знаку — лідери за вдачею, сильні та впевнені. Вони мають потужну інтуїцію і здатні знаходити рішення у складних ситуаціях. Часто люди Амон-Ра надихають оточуючих і стають наставниками, здатними повести у себе інших.

Мут

Дати: 22-31 січня, 8-22 вересня

Мут, богиня-матір, уособлює мудрість та турботу. Ті, хто народився під її заступництвом, мають сильне почуття відповідальності і схильні захищати тих, хто їм дорогий. Ці люди часто приховують свої емоції, але якщо вони відкриваються вам, то ви побачите їхню глибоку відданість і готовність підтримати в будь-якій ситуації. Мут – це знак вірних друзів та надійних партнерів.

Єгипетська астрологія, зображення з вільних джерел

Geb

Дата: 12–29 лютого, 20–31 серпня

Геб - бог землі, що символізує стабільність та практичність. Люди цього знака чуйно сприймають навколишній світ і мають розвинену інтуїцію. Вони чутливі до емоцій інших і часто беруть він роль опікунів. Однак їхня чутливість може стати їх слабким місцем, оскільки негативні події можуть їх сильно поранити.

Ісіда

Дати: 11-31 березня, 18-29 жовтня, 19-31 грудня

Ізіда, богиня материнства та природи, представляє силу та впевненість. Люди під її захистом — відкриті та прямолінійні, вони не бояться висловлювати свою думку та брати на себе відповідальність. Ізіда дарує своїм підопічним лідерські якості, і вони часто опиняються в центрі уваги, допомагаючи іншим та організовуючи колективні зусилля.

Осіріс

Дати: 1-10 березня, 27 листопада - 18 грудня

Осіріс - бог відродження та змін. Люди цього знака мають унікальну двоїстість: вони можуть бути сильними і рішучими, але в той же час демонструвати вразливість і сумніви. Осіріс наділяє їх творчим мисленням та здатністю до нестандартних рішень. Однак цей знак також пов'язаний із мінливістю настрою та характеру.

Той

Дати: 1-19 квітня, 8-17 листопада

Той - бог мудрості та знань. Люди під його заступництвом володіють ненаситним прагненням до навчання та вдосконалення. Вони перфекціоністи, які люблять аналізувати та досліджувати світ. Той робить своїх підопічних допитливими, і часто стають вченими, наставниками чи дослідниками.

Анубіс

Дати: 8-27 травня, 29 червня - 13 липня

Анубіс, бог смерті та потойбіччя, наділяє своїх підопічних глибокою інтровертністю. Люди цього знака воліють усамітнення та аналіз, вони схильні до самороздумів та дослідження внутрішніх світів. Анубіс - тонкі психологи, здатні розгадувати приховані мотиви оточуючих.

Єгипетський гороскоп, зображення з вільних джерел

Сет

Дати: 28 травня - 18 червня, 28 вересня - 2 жовтня

Сет, бог хаосу та змін, символізує динамічність і прагнення нових горизонтів. Люди цього знаку не бояться труднощів і мають величезну енергію. Вони легко адаптуються до змін та люблять бути у центрі подій. Перфекціоністи за вдачею, вони постійно прагнуть поліпшення.

Бастет

Дати: 14-28 липня, 23-27 вересня, 3-17 жовтня

Бастет — богиня кішок та задоволень, вона дарує своїм підопічним прагнення гармонії та балансу. Люди цього знаку цінують спокій та уникають конфліктів. Вони мають вроджену схильність до мистецтва і часто вибирають собі оточення, в якому можуть почуватися комфортно.

Гор

Дати: 20 квітня - 7 травня, 12-19 серпня

Гір, бог неба і зірок, покровительствує сміливим і рішучим людям. Вони готові до викликів та люблять бути першопрохідниками. Люди Гора впевнено рухаються до своїх цілей і часто займають лідируючі позиції в житті та кар'єрі.

Сехмет

Дати: 29 липня - 11 серпня, 30 жовтня - 7 листопада

Сехмет, богиня війни, уособлює двоїстість - з одного боку, дисципліну, з іншого - волелюбність. Люди під її заступництвом — вроджені лідери, які вміють організовувати та мотивувати інших. Однак їх характер включає сильні внутрішні протиріччя, що робить їх складними і цікавими особистостями.

Читайте також:

Більше не шукайте себе у цьому світі: яке призначення кожного знаку Зодіаку

Ваше дерево-заступник багато розповість про вас: гороскоп Друїдів для всіх дат народження.

Назавжди забудьте про будь-які стереотипи: риси, за які люблять усі знаки Зодіаку, гороскоп таке не розповість.