Останні два тижні вересня приносять важливу астрологічну подію — повний місяць та місячне затемнення в Рибах 18 вересня. Ця небесна подія в поєднанні з впливом Нептуна струсить все, змусивши багатьох прокинутися від ілюзій або покласти край ситуаціям, що затяглися.

Овен.

Оскільки Марс все ще знаходиться у вашому четвертому будинку, сімейні справи вийдуть на перший план. Ви можете спробувати уникнути деяких з цих проблем, але затемнення підштовхне вас безпосередньо до їх вирішення. Направте будь-яке розчарування на пошук рішень, особливо щодо здоров'я та робочих відносин. Затемнення діє як сигнал до пробудження.

Телець.

23 вересня Венера увійде до вашого сьомого будинку, зміщуючи вашу увагу з кар'єри на особисте життя. Відносини з вашим партнером можуть стати напруженими, особливо через невирішену динаміку влади. Місячне затемнення наприкінці місяця може стати моментом, щоб відкласти боротьбу за контроль та зосередитись на розумінні один одного.

Близнюки.

Популярні новини зараз

Життя зміниться з сьогоднішнього дня: знаки Зодіаку, чия доля "перевернеться" після Повні

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

Лесю Нікітюк знайшли в кущах в рідному місті: "Гусінь мене не з'їсть"

Спекотна осінь залишить вас без урожаю: як організувати вологозарядний полив для городу

Показати ще

Повня 18 вересня внесе плутанину у ваше професійне життя, і ви можете опинитися перед дилемою щодо своєї кар'єри. До 27 вересня Меркурій буде не на вашу користь, що призведе до непорозуміння вдома. Будьте обережними, щоб особисті справи не вплинули на вашу продуктивність праці.

Рак.

Місячне затемнення активує ваш дев'ятий будинок, що призведе до несподіваних подій, які можуть змінити вашу життєву перспективу. Тим, хто опікується юридичними питаннями, зірки попереджають про труднощі. Уникайте зовнішнього впливу під час прийняття важливих рішень у період.

Лев.

Друга половина вересня може поставити вас перед фінансовими проблемами. Ваша схильність до щедрості та недбалості з грошима може наздогнати вас. Будьте обережні з витратами та уникайте непотрібних ризиків. Поїздка наприкінці місяця може запропонувати нові ідеї.

Діва.

18 вересня може стати поворотним моментом для ваших стосунків, оскільки Меркурій у вашому знаку протистоїть Сатурну, а місячне затемнення впливає на ваш сьомий будинок. Можливо, вам доведеться зіткнутися з неприємною правдою або прийняти рішення, яких ви хотіли б уникнути, особливо щодо вашого партнера.

Місячне затемнення, фото: youtube.com

Терези.

Коли Сонце увійде у ваш знак 22 вересня, ви відчуєте приплив енергії та амбіцій. Однак напруженість на робочому місці може завадити вашим зусиллям принести плоди. Зосередьтеся на вирішенні проблем, а не на звинуваченні інших, та приділіть особливу увагу своєму здоров'ю.

Скорпіон.

Кохання може здатися привабливим, але будьте обережні з ілюзіями. Друга половина вересня може призвести до емоційних труднощів, але ви можете закохатися в того, хто не той, ким здається. Будьте обережні з гучними обіцянками та вишуканою поведінкою. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, не дозволяйте безпідставним підозрам створювати непотрібну напругу.

Стрілець.

Оскільки Юпітер продовжує свій транзит через ваш сьомий будинок відносин, це гарний час для спілкування з вашим партнером та побудови планів на майбутнє. Проте повний місяць і затемнення можуть принести плутанину в сімейних або майнових питаннях. Залишайтеся на землі та аналізуйте обіцянки, перш ніж довіряти їм.

Козеріг.

Повернення Плутона на ваш знак приносить енергію трансформації. Якщо проект не працює, можливо, настав час переглянути свій підхід. Місячне затемнення 18 вересня може принести почуття полегшення, дозволяючи вам бути більш відкритими та розуміючими з близькими. Зосередьтеся на покращенні організаційних аспектів вашого життя.

Водолій.

Повний місяць наприкінці вересня приносить складні фінансові уроки. Можуть виникнути несподівані витрати, і зірки радять не приймати великих фінансових рішень, таких як інвестиції або кредити. Робочі суперечки можуть посилити ваш стрес, тому важливо знайти здорові способи розслабитись.

Риби.

Оскільки місячне затемнення відбувається у вашому знаку, ви сильно відчуєте його вплив. Вплив Нептуна може або відкрити вам очі на попередні помилки, або зробити вас вразливими для зовнішньої думки. Залишайтеся на землі і зосередьтеся на тому, що справді відбувається в сьогоденні, щоб подолати будь-яку плутанину чи емоційні потрясіння.

Читайте також:

Процвітання чи нові труднощі: яким буде рік Зеленої Дерев'яної Змії у 2025

Місячне затемнення змінить ваше життя: 4 знаки Зодіаку, на яких чекає небувале щастя

Ці знаки Зодіаку не ревнують своїх партнерів: найкращі стосунки без "винесення мозку"