Не лише навесні, а й восени можна дбати про красу своєї ділянки. Звичайно, важливо доглядати і за садом і городом, тому криві квіти гріх не висадити.

Одними з найпопулярніших рослин у багатьох є чорнобривці. Звичайно, вони не такі складні і вибагливі у догляді, але дуже красиві виглядають на ділянці. Що ж можна зробити з чорнобривцями восени?

Чорнобривці, фото з вільних джерел

Чорнобривці вибирають як доступний засіб скорочення чисельності шкідників. Ще рослини надають сприятливий впливом геть розвиток інших культур. Однак восени варто замислитися над тим, як правильно ними розпорядитися.

Зробити грунт більш родючим та якісним

Мало хто знає про те, що у чорнобривців є непоганий потенціал надавати значний вплив на ґрунт. З їх допомогою ґрунт стає більш поживним та пухким. Для цього потрібно просто залишити коріння рослин у ґрунті, видаливши лише надземну частину.

Варіант для підживлення ґрунту

Можна використовувати і надземну частину чорнобривців, попередньо їх підсушивши та подрібнивши. Для цього потрібно просто закласти рослинні залишки в ґрунт. Глибина закладення повинна становити не менше 20 сантиметрів. Після такого підживлення добре зростатимуть багато овочів, включаючи моркву, цибулю і помідори. Також грунт стане ідеальним для вирощування гарного врожаю полуниці.

Популярні новини зараз

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Володимир Зеленський розповів, як переможе Україна: рішення мають бути ухвалені з жовтня по грудень

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Показати ще

Чорнобривці, фото з вільних джерел

Читайте також:

Як за допомогою яблук, що опали, поліпшити чорнозем на ділянці: готуємо потужне добриво.

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос.