Маша Єфросиніна належить до тих знаменитостей, хто буквально розквітає з кожним роком дедалі більше.

Звичайно, раніше її звинувачували щось у зайвій вазі. то в зайвому худорлявості, але телеведуча пройшла через все це і зараз, у свої 45 років виглядає просто чудово. До речі, вона не соромтеся показувати це своїм шанувальникам, тому й зараз поділилася кадрами свого плоского живота, який вона зняла в центрі Києва нещодавно.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна, яка нещодавно назвала улюблені місця у Києві, показала в мережі струнку фігуру у стильному образі, навіяному епохою 90-х. Кадри вона опублікувала в Інстаграмі.

"Впевненість - найкращий аксесуар" , - лаконічно підписала вона публікацію.

На фото 45-річна ведуча постала в досить цікавому образі: чорних легінсах, що обтягують, які підкреслили її довгі і стрункі ноги, топі з широкими бретелями і відкритою зоною декольте. Свій образ вона завершила піджаком насиченого винного відтінку - саме такі багато хто носив у 90-ті.

Популярні новини зараз

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Скрін публікації Маші Єфросініної

Для зйомки Єфросиніна вибрала ледь помітний макіяж: вона виділила очі за допомогою стрілок і підкреслила помадою губи в тон до жакету. Волосся знаменитість зібрала в лаконічний пучок. Серія фото представлена ​​як у кольорі, так і чорно-білій обробці.

Читайте також:

Ботокс, хірурги чи все ж таки правильний спосіб життя? Тіна Король. Оля Полякова та Маша Єфросиніна розповіли секрети молодості.

Маша Єфросиніна освідчилася у коханні Олі Полякової: ось як вони приємно проводять час разом.