Багато українців мають автівки і мають знати про всі правила на дорозі, щоб і самим бути в безпеці, а не становити загрози іншим учасникам руху.

Так, восени нас завжди чекають зміни, про які деякі водії можуть забувати. Щоб цього не сталось, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що вже з 1 листопада максимально допустима швидкість руху становитиме 50 км/год.

Заправка автомобіля, фото: youtube.com

"У деяких містах нашої країни, зокрема Києві та Дніпрі, на ділянках дорожнього руху, де це дозволяють дорожні обставини, встановлювались знаки обмеження швидкості 80 км/год. Ці знаки зараз будуть замінені на стандартні, які обмежуватимуть швидкість до 50 км/год. Таким чином, правила фактично не змінюються, а настає зимовий період, який не передбачає іншого обмеження швидкості руху",- сказав Олексій.

Також уже з 1 жовтня Кабінет міністрів України ухвалив постанову, яка передбачає обов'язкове подання документа, що підтверджує вартість автомобіля, при укладанні договору купівлі-продажу. Це унеможливить оцінку автомобіля за словами продавця та запобігатиме мінімізації сплати податків при купівлі-продажу.

Автомобілі на дорозі, фото: youtube.com

Популярні новини зараз

Як правильно та швидко зварити буряк, щоб годинами не стояти біля плити – хитрість 30 хвилин

Створені для багатства: ці три знаки Зодіаку народжені, щоб купатися в грошах

"З Парижа з любов'ю": Надя Дорофєєва в шкірі охопила попу і підкорила Францію у стилі "Матриці"

Рік складний, але для ніжних почуттів знайдеться місце: любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2025

Показати ще

Читайте також:

На права можна не здавати: автомобілістам дали унікальний шанс.

Щоб не було лиха: обов'язково робіть це перед кожною поїздкою на авто восени.