Віктор Бронюк, соліст гурту «ТІК», поділився своїм досвідом схуднення на 30 кілограмів. В інтерв'ю на подкасті «СучЦукрМуз» він згадав, що одного разу його вага досягла 120 кг.

Він пояснив, що на набір ваги вплинув його гастрольний спосіб життя та природна схильність. Після кожного туру його вага збільшувалася, і з ним ставало все складніше справлятися.

Бронюк розмірковував про те, наскільки складною стала ситуація, наголосивши, що поширені жарти про те, що «хорошої людини має бути багато», насправді не працюють.

Віктор Бронюк

Співак наголосив, що його трансформація почалася зі зміни способу життя. Він вирішив відмовитися від алкоголю та почав контролювати споживання їжі.

Бронюк порівняв свою втрату ваги у 30 кілограмів з тим, що це скинути «три відра води», визнаючи, яке навантаження зайву вагу надає на серце, скелет та внутрішні органи. Він зрозумів, що йому потрібно зробити усвідомлений вибір, аби покращити своє здоров'я.

Популярні новини зараз

Виїзд чоловіків за кордон: до Міноборони розповіли, скільки військових не повернулося "з відпустки"

"З Парижа з любов'ю": Надя Дорофєєва в шкірі охопила попу і підкорила Францію у стилі "Матриці"

5 знаків Зодіаку отримають шанс на покращення фінансового стану: кому листопад принесе гроші

Не треба чекати, поки закваситися: рецепт хрусткої маринованої капусти за день

Показати ще

Віктор Бронюк

Тепер Бронюк дотримується більш збалансованої дієти і намагається залишатися активним, регулярно здійснюючи піші прогулянки, що допомогло йому досягти значних результатів у боротьбі із зайвою вагою.

«Тяжко, але я зробив. Я відмовився від алкоголю, неконтрольованого споживання харчів. Почав більш-менш раціонально харчуватися, намагаюся більше гуляти», - розповів він.

Читайте також:

"З Парижа з любов'ю": Надя Дорофєєва в шкірі охопила попу і підкорила Францію у стилі "Матриці"

Леся Нікітюк стала актрисою, і це не "Холостячка": Ксенія Мішина відчує конкуренцію?

Настя Каменських роздяглася і блиснула зоною бікіні: соковиті форми змусять відвисати щелепи