Розморожування м'яса природним шляхом може зайняти значну кількість часу, але є більш швидкі та безпечні методи, якщо ви поспішаєте.

Методи швидкого розморожування:

Якщо у вас є мікрохвильова піч, це найшвидший спосіб розморозити м'ясо. Використовуйте режим розморожування, щоб зробити його рівномірним.

Якщо у вас немає мікрохвильової печі, мультиварка — ще один ефективний варіант. Покладіть м'ясо на лист для приготування на пару і встановіть режим «пар» приблизно на 6–7 хвилин. Обов'язково регулярно перевертайте м'ясо, щоб забезпечити рівномірне розморожування.

Для традиційнішого підходу ви можете розморозити м'ясо в холодній воді. Хоча цей метод безпечний, для досягнення бажаних результатів може знадобитися більше часу.

М'ясо

Популярні новини зараз

Мокрий сніг, сльота та морози: що готує погода у листопаді та про що попереджають синоптики

Батьки школярів отримали важливе повідомлення: настав час "включатися"

Масові рейди ТЦК ще й не розпочиналися: мобілізація вийде на новий етап

Ксенія Мішина зізналась про жах в стосунках з колишнім: врятувала лише мама

Показати ще

Швидкий спосіб розморозити м'ясо – використовувати метод двох каструль. Помістіть заморожене м'ясо в одну каструлю, а потім помістіть в іншу, наповнену теплою водою. Цей метод може значно прискорити процес розморожування, дозволяючи м'ясу почати розморожуватись приблизно через 5-10 хвилин.

Ніколи не розморожуйте м'ясо в гарячій воді, так як це може призвести до розмноження бактерій на поверхні, що становить ризик безпеки харчових продуктів.

Читайте також:

Як правильно та швидко зварити буряк, щоб годинами не стояти біля плити – хитрість 30 хвилин

Секрет двох інгредієнтів: рибні котлети вийдуть неймовірно ніжними та соковитими

Торт без випікання: революційний рецепт ніжного десерту