Українська співачка MamaRika розповіла про свою боротьбу з алкоголем та негативний вплив, який він вплинув на її життя. Розмірковуючи про своє минуле, вона поділилася, що її раннє знайомство з алкогольною залежністю батька сильно вплинуло на її власні стосунки з випивкою, що призвело до складних ситуацій.

«У мене були проблеми із алкоголем. Тому що мій батько алкоголік із стажем. І я це бачила, тому кармічно мене постійно кидає у цю історію. Є постійні спокуси на протязі всього життя», — поділилася MamaRika в шоу «Рожева Пранама», як пише ТСН.

Вона пояснила, що в періоди, коли вона піддавалася алкоголю, це зупиняло її творчість та особисте життя, залишаючи її емоційно виснаженим.

«Коли я зривалася на ці алкогольні періоди, у мене стопорилося повністю все: починаючи від творчості, закінчуючи особистим життям. Я була у повній емоційній ямі. Тобто це мінус повний. Коли я вигрібала з цих станів, у мене одразу все йшло нагору».

Співачка продовжила говорити, що ухвалила рішення повністю кинути пити і залишалася тверезою протягом трьох років. Цей період помірності приніс перетворюючі зміни.

MamaRika, кадр з інтерв'ю

Популярні новини зараз

Водіїв насторожили: які автомобілі найчастіше викрадають

Розворот на 180 градусів: хто із знаків Зодіаку змінить своє життя до кінця року

За опалення платитимемо по-новому: як зміниться "зимова" комуналка

ТЦК масово скасовують відстрочки від мобілізації

Показати ще

«Навіть коли ти випиваєш келих шампанського, то в цей момент я "мінусую" себе. Навіть фізично, коли я п'ю, у мене сідають голосові зв'язки. Мені навіть тут Всесвіт намагається пояснити, що мені не можна вживати алкоголю», – поділилася MamaRika.

Вона наголосила, що алкоголь згубно впливає на багато аспектів її життя, у тому числі на емоційний та кармічний, посилюючи проблеми, які їй довелося подолати.

«Я колись пообіцяла собі не пити рік, а не робила три. І мені так добре було. Я познайомилася з Сергієм, по музиці пішла вгору», — розмірковувала співачка.

Читайте також:

Тіна Кароль без ліфчика обтягла "груші" і оголила живіт: Даша Квіткова підказала?

Леся Нікітюк стала актрисою, і це не "Холостячка": Ксенія Мішина відчує конкуренцію?

"З Парижа з любов'ю": Надя Дорофєєва в шкірі охопила попу і підкорила Францію у стилі "Матриці"