YouTube-блогер із каналу «Городниця з Одеси» показала простий та ефективний спосіб збагачення ґрунту восени, що може значно підвищити врожай наступного року.

Цей метод, рекомендований для використання в жовтні або листопаді, допомагає зробити ґрунт більш м'яким, родючим і краще підготовленим до посадки.

Жінка підкреслила переваги використання кісткового борошна, яке багате на такі необхідні поживні речовини, як кальцій, фосфор, залізо, магній і калій.

Як добриво з повільним вивільненням, кістковій муці потрібно близько п'яти місяців, щоб повністю вбратися в землю, що робить осінь ідеальним часом для її внесення.

Город

Блогерша радить розподіляти борошно по поверхні ґрунту, не перекопуючи, і просто залишити його до весни, дозволяючи йому поступово вбратися в землю протягом зимових місяців.

Популярні новини зараз

Нова дружина Остапчука відправилась з ним до РАЦСу і розповіла про розлучення: "Вова вмовив"

Озимий часник проріс до зими: що робити та як рятувати свій урожай

5 знаків Зодіаку мають потенціал стати мільйонерами: кому гроші так і пливуть до рук

Чим засіяти город у листопаді для раннього урожаю: сусіди "згорять" від заздрості

Показати ще

Вона зазначила, що кісткове борошно особливо корисне на ділянках, де вирощуватимуться такі культури, як томати, картопля, перець та баклажани. Високий вміст кальцію в ній допомагає запобігти вершинній гнилищі плодів, поширеній проблемі таких рослин, як томати.

При внесенні добрива важливо дотримуватися рекомендацій щодо дозування на упаковці. Садівник також пропонує використовувати кісткове борошно, призначене для худоби, для досягнення оптимальних результатів, гарантуючи, що грунт буде добре підготовлений до продуктивного вегетаційного періоду.

Читайте також:

Чим засіяти город у листопаді для раннього врожаю: сусіди "згорять" від заздрості

Озима цибуля виросте соковитою та солодкою, як яблука - секрети царського врожаю

Урожай часнику буде таким багатим, що доведеться відкривати бізнес: секрет вирощування озимого