Волоські горіхи - це не тільки поживна закуска, але й неймовірно універсальний засіб, що надає смаку салатам, випічці і навіть засобам народної медицини.
Проте їх тверду шкаралупу складно розколоти, що змушує людей пробувати різні методи. Деякі намагаються розколоти волоські горіхи, стискаючи їх у руках, тоді як інші вдаються до молотків.
Хоча використання молотка може бути ефективним, воно часто призводить до того, що уламки горіха або шкаралупи розлітаються по кімнаті.
Однак є швидкий і простий прийом, як розколоти кілька волоських горіхів одночасно менш ніж за хвилину. Все, що вам потрібно, це молоток і паперова картонна коробка для яєць.
Паперовий лоток допомагає пом'якшити удар, на відміну від пластикового, який може тріснути. Покладіть по одному волоському горіху в кожне відділення лотка - як правило, у стандартну картонну коробку для яєць міститься близько 10 горіхів. Цілуйте в шов шкаралупи і ударяйте по ньому молотком. При одному влучному ударі вона повинна розколотися, не розкидаючи уламки.
Виплати в Україні підвищать: 1 вересня все змінить – грошей буде набагато більше
Селена Гомес розкрила правду про роман з Бенні Бланко і їхнє майбутнє весілля, ви точно цього не чекали
Як змусити перець плодоносити до заморозків: перевірений лайфгак із поливом
До 124 грн за олію та понад 230 грн за яйця: що коїться з цінами у супермаркетах України
Цей метод щадить ваші руки і зберігає горіхи та шкаралупу всередині. Не забудьте ретельно вимити волоські горіхи перед тим, як їх розколоти, щоб запобігти попаданню бактерій у їстівні частини.
Читайте також:
Робимо запаси правильно: як зберігати цибулю, щоб вона не зіпсувалась до самої весни
Секрет "двох склянок": як легко відмити сковорідку від гару та жиру
Чим корисне сало для організму: як правильно вибрати та засолити