Волоські горіхи - це не тільки поживна закуска, але й неймовірно універсальний засіб, що надає смаку салатам, випічці і навіть засобам народної медицини.
Проте їх тверду шкаралупу складно розколоти, що змушує людей пробувати різні методи. Деякі намагаються розколоти волоські горіхи, стискаючи їх у руках, тоді як інші вдаються до молотків.
Хоча використання молотка може бути ефективним, воно часто призводить до того, що уламки горіха або шкаралупи розлітаються по кімнаті.
Однак є швидкий і простий прийом, як розколоти кілька волоських горіхів одночасно менш ніж за хвилину. Все, що вам потрібно, це молоток і паперова картонна коробка для яєць.
Паперовий лоток допомагає пом'якшити удар, на відміну від пластикового, який може тріснути. Покладіть по одному волоському горіху в кожне відділення лотка - як правило, у стандартну картонну коробку для яєць міститься близько 10 горіхів. Цілуйте в шов шкаралупи і ударяйте по ньому молотком. При одному влучному ударі вона повинна розколотися, не розкидаючи уламки.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Цей метод щадить ваші руки і зберігає горіхи та шкаралупу всередині. Не забудьте ретельно вимити волоські горіхи перед тим, як їх розколоти, щоб запобігти попаданню бактерій у їстівні частини.
Читайте також:
Робимо запаси правильно: як зберігати цибулю, щоб вона не зіпсувалась до самої весни
Секрет "двох склянок": як легко відмити сковорідку від гару та жиру
Чим корисне сало для організму: як правильно вибрати та засолити