Заморозка малини - чудовий спосіб зберегти її на зиму, залишивши при цьому її свіжість та смак.
Правила заморожування малини:
Не мийте ягоди, оскільки вона ніжна, миття може зробити її м'якою. Крім того, низькі температури вб'ють усі бактерії.
Використовуйте лише цілі свіжі ягоди: викиньте перезрілу або пошкоджену малину. Вибирайте лише тверді та незіпсовані.
Використовуйте невеликі контейнери чи пакети: краще заморожувати ягоди невеликими партіями. Покладіть малину в пакет, видавіть з нього якнайбільше повітря, зав'яжіть і помістіть у морозильну камеру.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Заморожування з цукром або медом:
Розімніть малину з цукром і дочекайтеся, поки він розчиниться, перш ніж заморожувати.
Змішайте одну частину меду з п'ятьма частинами малини перед заморожуванням для отримання натуральної солодкості.
Так, дотримання цих порад допоможе вам насолоджуватися смаком літніх ягід усю зиму.
Читайте також:
Як зберігати картоплю, щоб вона не проростала і пролежала до наступного літа